AKSARAY BELEDİYESİ, NEVŞEHİR YOLU ÜZERİNDEKİ ORTA REFÜJ VE YEŞİLLENDİRME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Aksaray Belediyesi Şehrin girişlerinde bulunan yollarda çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmalarına devam ediyor.

Belediye ekipleri, Nevşehir yolunda orta refüj ve çevre düzenlemesine bitirmesinin ardından orta refüjlerdeki ağaçların korunması ve alanın yeniden çimlendirilmesi için çalışmalara başladı. Yeni Terminal civarında bulunan boş alana ise belediye ekipleri çevre düzenlenmesi ve yeni bir yeşil alan oluşturma çalışmalarına başladı.

Belediye yetkilileri, Nevşehir yolu üzerinde yapılan çalışmaların ardından şehrin muhtelif yerlerinde de yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmasının süreceğini bildirdiler.

Eklenme Tarihi: 20.04.2017