BAŞKAN YAZGI VE MECLİS ÜYELERİ ŞEHİT PİLOT ÜSTEĞMEN HAMZA GÜMÜŞSOY’UN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN YAZGI VE MECLİS ÜYELERİ

ŞEHİT PİLOT ÜSTEĞMEN HAMZA GÜMÜŞSOY’UN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, vatan uğruna canlarını feda eden Aksaraylı şehitlerin ailelerine yaptığı ziyaretleri sürdürüyor.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Şehit Pilot Üsteğmen Hamza Gümüşsoy’un ailesine ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı şehit aileleri için ne yapsak azdır diyerek “Bizleri de birer evladınız olarak görmenizi isterim. Sizler için buradayız. Bir isteğiniz ya da arzunuz olduğunda her zaman bizlere iletebilirsiniz. Bu toprakları ve ailelerini bizlere emanet bırakan şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, mekânlarının cennet olmasını Allahtan niyaz ediyorum” ifadeleri kullandı.

Ziyaret sonrası Başkan Yazgı, Şehidin ailesine Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim takdim etti. Gümüşsoy ailesi, kendilerini ziyaret eden Başkan Yazgı ile eşi Hasibe hanıma ve meclis üyelerine Teşekkür etti.

Eklenme Tarihi: 17.07.2017