BAŞKAN VE MECLİS ÜYELERİ ŞEHİT ÖZEL HAREKAT POLİSİ SİNAN KUNDURACI’NIN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN VE MECLİS ÜYELERİ

ŞEHİT ÖZEL HAREKÂT POLİSİ SİNAN KUNDURACI’NIN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı ve Belediye Meclis Üyeleri, şehit ailelerini ziyaret kapsamında Aksaraylı Şehit özel Harekât Polisi Sinan Kunduracı’nın ailesine ziyarette bulundu

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı yaptığı açıklamada Millet olarak şehit ailelerin acısına ortak olduklarını söyleyerek “Öncelikle vatan uğruma canlarını feda eden tüm şehitlerimizin Mekânları cennet olsun. Şehitlik nasip meselesidir. Allah milletimize güç kuvvet versin... Onların bizlere mirası olan vatana, dine, bayrağa sahip çıkmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Şehitlerimizin aileleri de şehitlerimizin bize emanetidir. Sizler için ne yapsak azdır.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından Başkan Yazgı, Şehidin ailesine Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim takdim etti.

Eklenme Tarihi: 17.07.2017