ŞEHİT POLİS YUNUS EMRE AKBAŞ’IN AİLESİNE ANLAMLI ZİYARET

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı ve Belediye Meclis Üyeleri, şehit ailelerini ziyaret kapsamında Aksaraylı Şehit Özel Harekât Polisi Yunus Emre Akbaş’ın ailesini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı yaptığı açıklamada “Bizler burada huzurlu bir şekilde yaşıyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz. Şu yaşadığımız coğrafyada devlet kuran ecdadımız geçmiş tarihlerde çok şehit verdi. Şuan milletimizin her bireyi bu vatan uğruna canını seve seve vermeye hazır. Şehitlerimiz bizim her zaman baş tacımızdır. Daha öncede olduğu gibi bundan sonra şehit yakınlarımızın daima yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum ” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında Başkan Yazgı, Şehidin ailesine Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim takdim etti.

Eklenme Tarihi: 17.07.2017