BAŞKAN YAZGI VE BERABERİNDEKİ MECLİS ÜYELERİ 15 TEMMUZ SONRASI 27 GÜN NÖBET TUTAN HALUK AYDIN’I ZİYARET ETTİ

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı ve Belediye Meclis Üyeleri ile 15 Temmuz 2016 hain darbe girişimi sonrasında 27 gün boyunca meydanlarda elinde Türk bayrağı ile sabahlara kadar nöbet tutan Haluk Aydın’ı ziyaret etti.

Vatansever Haluk Aydın, bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Başkan Yazgı’ya eşine ve beraberindeki belediye meclis üyelerine Teşekkür etti.

Aydın, “15 Temmuz’ hain darbe girişimin üzerinden tam bir yıl geçti. Allah’ım ülkemize ve milletimize bir daha böyle günler yaşatmasın Ancak bu ülke öyle bir ülke ve bu millet öyle bir millettir ki; dünya da eşi benzeri yoktur. Ecdadımızın bize bıraktığı miras milli ve manevi değerlerimizdir. Yüreği imanla dolu bu Millet, düşmana karşı tek vücut tek yürek olduğunu 15 Temmuz’da göstermiştir. Milletimizin inancı, birliği ve bütünlüğü sayesinde sadece ülkemiz düşmanlarına değil, tüm dünyaya gücümüzü gösterdik.” şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından Başkan Yazgı, Vatansever Haluk Aydın’a Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti.

Eklenme Tarihi: 17.07.2017