KILIÇARSLAN ORTAOKULU ÖĞRETMENLERİ ve FOLKLOR EKİBİ BAŞKAN YAZGI’YI ZİYARET ETTİ

Merkez Kılıçarslan Ortaokulu öğretmenleri ve folklor grubu öğrencileri Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ettiler.

Aksaray’ı birçok müsabakalarda temsil eden Kılıçarslan Ortaokulu folklor ekibi, okul öğretmenleri eşliğinde Aksaray Belediyesine gelerek Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile görüştüler. Folklor ekibinde yer alan öğrenciler, grup olarak katıldıkları müsabakaları ve aldıkları dereceleri sıraladılar.

Öğrencileri başarısından dolayı kutlayan Başkan Yazgı, bu başarıda emeği olan öğretmenlere de teşekkür etti.

Kılıçaslan Ortaokulu son olarak geçtiğimiz yıl Aksaray birincisi olarak bölge finallerine gitmeye hak kazanmış, birçok müsabakalarda şehrimizi temsil etmişlerdi.

Eklenme Tarihi: 07.12.2017