SEYHUN AYTAÇ ANAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN BAŞKAN YAZGI’YA ZİYARET

Seyhun Aytaç Anaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Niyazi Maraşlıoğlu, okul aile birliği üyeleri ve okul öğrencileri Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya ziyarette bulundular.

Okul Aile Birliği Başkanı Niyazi Maraşlıoğlu, hazırladıkları projenin Türkiye Eğitim Çevre Vakfı tarafından yürütülen Eko Okullar Projesine dahil edildiği belirtti. Ve projenin içeriğinden bahsetti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise hazırladıkları proje ile alakalı olarak Okul Aile Birliği üyelerini tebrik etti. Başkan Yazgı, Okul Aile Birliği ile ziyarete gelen minik öğrencilerle özel olarak ilgilendi. Görüşme sonrasında anaokulu öğrencilerine sürpriz hediyeler verdi. Okul Aile Birliği üyeleri, nazik davranışından dolayı Başkana teşekkür etti.

Eklenme Tarihi: 07.12.2017