Başkan, Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yılda Bayan Personellerini Unutmadı.

BAŞKAN YAZGI VE EŞİ HASİBE YAZGI, BELEDİYEDE ÇALIŞAN BAYAN PERSONELLERİN “KADINLAR GÜNÜ”NÜ ÇİÇEKLE KUTLADI

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, her yıl olduğu gibi bu yılda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle belediye bünyesinde çalışan bayan personellere çiçek vererek, günlerini kutladı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı ile birlikte Belediyenin servis birimlerini tek tek ziyaret ederek, çalışan tüm bayan personellere çiçek verdi ve  “Kadınlar gününüz kutlu olsun” dedi.

Başkan Yazgı, Belediye servislerinde o esnada işlem yaptıran hanımlara ve kız çocuklarına da çiçek verip onların da gününü kutladı.

Kadınların toplumda her zaman saygın bir yerde olduğunu hatırlatan Başkan Yazgı, “Bir toplumu ayakta tutan aile, aileyi ayakta tutan da kadınlardır. Yani kadın demek toplumun ve ailenin temel direği demektir. Unutulmamalıdır ki, kadının olmadığı yerde insan da yoktur. Dinimiz, geleneğimiz, örf ve adetlerimizde kadınlara her zaman öncelik tanınmıştır. Bizde hizmetlerimizde kadınlarımıza her türlü ayrıcalığı tanımaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Belediyede çalışan bayan personeller ise Başkan Yazgı’nın her yıl olduğu gibi bu yılda kendilerini unutmayarak Kadınlar Gününü kutladığını ifade ettiler. Bayan personeller,  bu güzel ve anlamlı ziyaretlerinden dolayı Başkan Haluk Şahin Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı’ya Teşekkür ettiler.

Haluk Şahin Yazgı