PEKAY KERMESİNE EN GÜZEL ÜRÜNLER AKSARAYLI HANIMLARDAN..

Türkiye’nin tüm renkleri, Polis Eşleri Kaynaşma-Yardımlaşma Derneği sayesinde Ankara’da buluşuyor

Aksaraylı hanımlar, Polis Eşleri Derneği’nin üniversite öğrencileri yararına 17 – 22 Nisan tarihleri arasında 81 ilin katılımıyla Ankara Altınpark’ta düzenlenecek olan kermes hazırlıklarını tamamladı.

Aksaray Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı, koordinesinde Aksaray’ın geleneksel lezzetleri, hediyelik eşyalar, organik gıdalar ve yöresel el sanatları ürünlerinden hazırlanan paketler Ankara’ya gönderilmek üzere yola çıktı.

Kermes hazırlıkları için AKMEK Merkez binada bir araya gelen hanımlar, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı koordinesinde, Ankara’da üniversite öğrencileri yararına düzenlenecek kermeste en güzel ve müstesna ürünlerin Aksaray standında yer alması için titiz bir çalışma yaptılar.

Aksaray’ın her zaman olduğu gibi Ankara’ da ki kermeste de farkını bir kez daha ortaya koymak için çalışan Hasibe Yazgı, hanımlarla birlikte hazırlıkları tamamlarken kısa bir açıklama yaptı. Hasibe Yazgı, “Polis Eşleri Derneği’nin Ankara’da düzenlenecek kermese gelen ziyaretçilerin Aksaray standındaki ürünleri büyük bir beğeni ile izleyip alış-veriş yapmalarının yanında hanımlarımızın AKMEKTE yaptığı el emeği göz nuru eserlerine ve Aksaray’ın tanıtımına katkı sağlamış olacağız aynı zamanda da çok hayırlı bir işe ortak olmuş olacağız” dedi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı, kermese katkı sağlayan tüm hanımlara ve herkese kadirşinaslıklarından dolayı teşekkür etti.

Elde edilecek gelirle üniversite öğrencilerine burs sağlanacak olan ve Polis Eşleri Derneği tarafından 81 ilden gönderilen yöresel ürünler, el emekleri, hediyelik eşyalar ve tekstil malzemelerinin sergileneceği kermes 17-22 Nisan tarihleri arasında Ankara Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi Anfa Salonunda kapılarını açacak.

Eklenme Tarihi: 13.04.2018