OYUN AVCILARI KAFE AÇILDI

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, işletmeciliğini Fatma Nur Günay’ın yaptığı Oyun Avcıları Kafe’nin açılış törenine katıldı.

Küçük Bölcek Mahallesi Küçük Böcek Caddesi üzerinde yer alan Oyun Avcıları Kafe açıldı. Hem çocukların hem de ailelerin hoşça vakit geçirebilecekleri bir mekan olan Oyun Avcıları Kafe’de çocukların eğitimine ve gelişimine katkı sağlayacak atölyeler yer alıyor. Çocuklar atölyelerde inşaat meslek oyunu, aşçılık oyunu, arkeolog meslek oyunu, itfaiyecilik oyunu ve doktor meslek oyunları gibi oyunlar oynayarak bilgi sahibi oluyorlar.

Başkan Yazgı, açılışını yaptığı Oyun Avcıları Kafe hakkında işletmeci Fatma Nur Günay’dan bilgi aldı. İşletmenin hayırlı olmasını dileyen Başkan Yazgı, atölyelerde bulunan çocuklarla yakından ilgilendi.

Haluk Şahin Yazgı