BELEDİYE BAŞKANI HALUK ŞAHİN YAZGI’NIN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan mesajında; Annelerin şefkatin, merhametin, fedakârlığın en büyük örneğini sergilediğini ifade etti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Sağlam bireylerin, büyük milletlerin, sağlıklı ilişkilere sahip toplumların arkasında güçlü bir annelik vardır” diye konuştu.

Ömürlerini ailelerine vakfeden, karşılıksız, koşulsuz sevgisi ve sonsuz fedakârlık sergileyen annelerin en büyük hürmeti hak ettiğini açıklayan Başkan Yazgı, “Millet olarak anneye verdiğimiz değer her zaman üstün tutulmuştur. Çünkü Anne koruyan, kollayan, kol kanat geren, evladı için gerektiğinde kendini feda eden kişidir.

Anneler günü vesilesiyle tüm annelerin Anneler Gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Eklenme Tarihi: 11.05.2018