AKSARAY BELEDİYESİNİN RAMAZAN SOKAĞINDA İLAHİ ESİNTİSİ

HAFIZ ÇAPAN ALTINDAL VE EKİBİ İLAHİLERİYLE DUYGULANDIRDI

Aksaray Belediyesi tarafından Kültürpark Açık Hava Tiyatrosunda düzenlenen Ramazan Sokağı Etkinliklerinde hem çocuklar eğlendiriliyor hem de tasavvuf müziği sanatçılarının seslendirdiği ilahilerle vatandaşlara duygulu anlar yaşatılıyor.

Çocuklara yönelik programlarda yüzlerce çocuk çeşitli oyun ve gösterilerle eğlenirken, programın ilerleyen saatlerinde Hafız Çapan Altındal ve ekibi sahne aldı.

Aksaray’ın yetiştirdiği genç ve değerli hafızlardan olan Çapan Altındal ve ekibi söyledikleri ilahilerle izleyicilere duygulu anlar yaşatırken, onlarca çocuğu da sahneye davet ederek birlikte ilahi söyledi ve programa renk kattılar.

Hafız Çapan Altındal, birbirinden güzel ilahilerle vatandaşlara unutulmaz anlar yaşatırken, kendilerine bu imkanı sağlayan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibine Teşekkür etti.

Eklenme Tarihi: 12.06.2018