COĞLAKİ MAHALLESİNDE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Aksaray Belediyesi, sıcak asfalt çalışmalarını şehrin dört bir yerinde sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Coğlaki Mahallesinde sıcak asfalt çalışması yapıyor.

Asfalt çalışmalarına titizlikle devam eden belediye ekipleri,  bunaltıcı sıcağa rağmen hiç ara vermeden Coğlaki Mahallesindeki ara sokaklarda asfalt çalışmasını sürdürüyor.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye olarak altyapısı biten ve asfaltlanması gereken tüm yolları aciliyet sırasına göre programa aldıklarını belirtti.

Başkan Yazgı, "Aksaray Belediyesi olarak ekiplerimiz bu yaz sezonunda sıcağa rağmen çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir. Bilindiği gibi daha önce birçok Mahallelerimizde asfalt çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Coğlaki Mahallesin de sıcak asfalt atıyoruz. Şehrimizde altyapısı biten bütün yolları program dâhilinde asfaltlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız." dedi

Eklenme Tarihi: 13.06.2018