BELEDİYE BAŞKANI HALUK ŞAHİN YAZGI’NIN BABALAR GÜNÜ MESAJI

“BABALAR; VARLIĞIMIZIN TEMELİDİR”

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Babalar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Yazgı, mesajında varlığımızın temeli olan babaların, ailesi için her türlü fedakarlığa ve zorluğa göğüs geren, ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan kişiler olduğunu belirtti.

Başkan Yazgı, mesajında “Ailenin temel direği olan babalar, toplumumuzda her zaman saygın bir yere sahiptir. Çünkü babalar, gelenek ve göreneklerimizin gelecek nesillere aktarılmasında, aile değerlerinin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk aşılanmasında aile içinde önemli bir rol oynamaktadır.

Bizlerin bugünlere gelmemizi sağlayan ve hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz babalarımızın, bizim varlığımızın temelini oluşturmaktadır. O yüzdendir ki ailesinin maddi-manevi ihtiyaçlarını karşılamak için özveriyle çalışan babaların Babalar Günü’nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum” ifadelerini kullandı.

Eklenme Tarihi: 13.06.2018