KISA FİLM YARIŞMASI

AKSARAY BELEDİYESİ “BELEDİYE PROJELERİ” TEMALI KISA FİLM YARIŞMASI

Başvuru Formu (tıkla indir)

ŞARTNAME

1.KONU

“2014 – 2018 yılları arasında Aksaray Belediyesi tarafından yapılan veya yapımına devam edilen projeler “ konulu kısa film yarışması.

1. AMAÇ

Bu yarışmanın amacı öncelikli olarak Aksaray Belediyesi’nin yaptığı projelere dikkat çekmek ve bu konudaki duygu ve fikirlerin paylaşılmasını sağlamaktır.

YARIŞMA ŞARTNAMESİ

1. BAŞVURU KOŞULLARI Başvuru Formu (tıkla indir) )

Yarışmaya katılacak filmler istenilen formatta üretilebilir.

• Filmler, 2’şer kopya ile teslim edilmelidir.

• Başvuruda bulunacak kısa filmler “Aksaray Belediyesi projelerini anlatmak” temasında hazırlanmalıdır.

• Başvuruda bulunan filmlerin süresi 2 dakika ile sınırlı olacak.

• Yarışma seçici kurul üyeleri dışında herkese açıktır.

• Yarışmaya katılmak üzere başvuran filmler, bir ekip tarafından üretilmiş olsa da, başvuru filmin yönetmeni tarafından yapılacaktır.

• Yarışmaya katılan adaylar, şartnamede yer alan koşulları kabul etmiş sayılacaklar.

• Kısa filmler, elden, posta veya kargo yoluyla en son 20 Temmuz 2018 Cuma günü saat 17.00’e kadar Aksaray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne teslim edilmesi gerekmektedir.

Başvuru için gerekli olan materyaller;

• Katılımcı tarafından doldurularak imzalanmış“Başvuru Formu”(tıkla indir) ) İnternet Sitemizden İndirebilirsiniz
  • Yönetmenin özgeçmişi, fotoğrafı, iletişim adresi ve telefonları,
  • Filmin 2’şer kopyası.

• Belirlenen tarih ve saatten sonra getirilen/gelen çalışmalar yarışmaya dahil edilmeyecektir.

• Jüri Değerlendirmesi Aksaray Belediyesi 33. Kültür, Turizm ve Sanat Festivali’nde gerçekleşecektir.

• Ödüller Aksaray Belediyesi 33. Kültür, Turizm ve Sanat Festivali’nde verilecektir.

• Ön Değerlendirme Sonuçları, kamuoyuna Aksaray Belediyesi internet sitesi www.aksaray.bel.tr ve sosyal medya adresleri aracılığı ile duyurulacaktır.

1. YARIŞMA TAKVİMİ:

Son Teslim Tarihi:                20 Temmuz 2018

Ön Değerlendirme: 22 Temmuz 2018

Jüri Değerlendirmesi, Sonuç Bildirimi, Ödül Töreni: 26 Temmuz 2018

1. ÖDÜLLER

Birincilik Ödülü: 3.000TL İkincilik Ödülü: 2.000TL Üçüncülük Ödülü: 1.000TL Jüri Özel Ödülü : 1.000TL

Sonuçlar, belirtilen tarihten itibaren kamuoyuna Aksaray Belediyesi internet sitesi www.aksaray.bel.tr ve sosyal medya adresleri aracılığı ile duyurulacaktır.

Seçici kurul üyeleri Aksaray Belediyesi tarafından oluşturularak daha sonra duyurulacaktır.

Şartnamenin ana ilke ve esasları paralelinde, ortaya çıkabilecek aksaklıklar ve tereddütlere yönelik tedbirler almaya ve bunun için gerektiğinde internet sitesinden önceden duyurmak kaydıyla değişiklik yapmaya, özel ve ek şartnameler hazırlamaya Aksaray Belediyesi yetkilidir. Bu şartnamede hüküm bulunmayan hallerde, yürürlükte bulunan genel mevzuat hükümleri uygulanacaktır.

8. İLETİŞİM:

Aksaray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü

Tel (0382) 203 01 12

Mail: kültür@aksaray.bel.tr

Adres: Aksaray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Dere mahallesi Paşa Hamamı Yanı 68100/Aksaray

Eklenme Tarihi: 25.06.2018