İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRÜ BÜLENT SAKLAV’DAN BAŞKAN YAZGI’YA ZİYARET

Aksaray İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevine yeni atanan Bülent Saklav, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Müdürümüz Bülent Saklav beye yeni görevinde başarılar diliyorum. Şehrimiz tarım ve hayvancılık çeşitliliği bakımından zengin kentler arasında. Bülent Saklav beyin Aksaray’ımızın tarım ve hayvancılığını daha iyi noktaya getireceğini ümit ediyorum. Çünkü kendisi zaten Aksaraylı. Şehrimizi çok iyi biliyor ve tanıyor. Kendisine başarılar diliyorum. Belediye olarak her zaman olduğu gibi üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumu belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Daha önce Sivas’ın İmranlı İlçesinde ve Gülağaç İlçesinde İlçe Tarım Müdürlüğü görevini sürdürdüğü açıklayan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bülent Saklav, nezaketinden dolayı Belediye Başkanına teşekkür etti.

Haluk Şahin Yazgı