ZİRAAT ODASI BAŞKANI EMİN KOÇAK, BELEDİYE BAŞKANI HALUK ŞAHİN YAZGI’YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

Oda Başkanı Koçak, yaptığı istişare toplantısında 30 bin'e yakın üyesi ile Aksaray'ın büyük STK’larından olan Ziraat Odası’na yakışan yeni bir hizmet binası yapmak için çalışmaları sürdürdüklerini ifade etti.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise Aksaray Ziraat Odası için yapılacak olan, Aksaraylı üreticilerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikteki yeni hizmet binasının Aksaray Ziraat Odasına yakışacağını vurguladı ve Aksaray Belediyesi olarak yapılacak olan projeye destek olacağını kaydetti.

Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, yapılan görüşme ve istişare sonucunda Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya desteklerinden dolayı 30 bine yakın üyesi ve tüm üreticiler adına teşekkür etti.

Haluk Şahin Yazgı