ASFALT EKİBİ SICAĞA RAĞMEN ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ 4 MAHALLEDE ASFALT SERİMİ YAPIYOR

Başkan Yazgı ve Aksaray belediyesi ekipleri Cumartesi – Pazar, Gece – Gündüz demeden mesai gözetmeksizin şehre hizmet etmeye devam ediyor.

Aksaray Belediyesi, havaların ısınmasının ardından asfalt serim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Tacin Mahallesi ve Kalanlar Mahallesinde TMT sonrası sıcak asfalt serim çalışmalarına başladı. Şifahane Mahallesi ve Laleli mahallesinde ise Sathi Kaplama çalışmaları devam ediyor.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, hedeflerinin altyapısı biten bölgelerin tamamında asfalt çalışması yapmak olduğunu söyleyerek “Aksaray Belediyesi olarak sezona hızlı bir şekilde girdik. Şu anda da fen işleri ekiplerimiz çok ciddi bir şekilde çalışmalarını devam ettiriyorlar. Tacin ve Kalanlar mahallesinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu sene Allah nasip ederse hızlı bir şekilde bu çalışmaları devam ettireceğiz. Tabi işin güzel tarafı, yaptığımız çalışmalardan hemşerilerimizin memnun kalması ve bizlere dua etmesidir. Tertemiz pırıl pırıl yolların olması insanların yaşadığı bölgelerin daha düzgün ve güzel olması hem bizim açımızdan hem burada yaşayan insanlar açısından önemli” dedi.

Vatandaşlar, Aksaray Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye çalışanları nezdinde Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Haluk Şahin Yazgı