ÇARŞI MERKEZİNDEKİ YOLLAR YENİLENİYOR

ÇALIŞMALAR ERKEN SAATTE BAŞLIYOR

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Şehir Merkezinde bulunan Aksaray Lisesi etrafındaki Necip Fazıl Kısakürek Caddesi, Hashas Caddesi ve Gündoğdu Caddesi zamanla deforme olan asfaltı kaldırarak yerine yeniden asfalt çalışmasına başladı.

Aksaray Belediyesi asfalt serim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Aksaray Belediyesi Şehrin merkezinde bulunan Aksaray Lisesi etrafındaki deforme olan asfaltları kazıyarak yerine yeniden asfalt çalışması başlattı. Sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı belirtildi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı yaptığı açıklamada “Şehir merkezinde trafiğin yoğun olarak kullanıldığı Aksaray Lisesi etrafında kış aylarının etkisi ve zamanla aşınan caddelerde Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından asfalt çalışması kısa sürede tamamlanacaktır” dedi.

Vatandaşlar yapılan çalışmalardan dolayı Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ ya teşekkür etti.

Eklenme Tarihi: 09.07.2018