SELÇUKLU PARKI’NDA ÇALIŞMALAR HIZLANDI

SELÇUKLU PARKI’NDA ÇALIŞMALAR HIZLANDI

“ŞEHRİN KALBİNDE YENİ BİR YAŞAM ALANI OLUŞUYOR”

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projeleri arasında yer alan ve eski TMO alanına inşa edilecek olan Selçuklu Park Projesinde çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.

Aksaray Selçuklu Parkı Projesi; Piri Mehmet Paşa Alt Geçidi, Piri Mehmet Paşa Çarşısı ve eski TMO Siloların kaldırıldığı yerde 24.000 m2 lik bir alanı kapsıyor. Mevcutta bulunan ağaçlar korunarak 850 m2 büyüklüğündeki fıskiyeli süs havuzunun çalışmaları hızla devam ediyor.

Selçuklu Park Projesinin gerçekleştirileceği alanda otomatik sulama ve çevre aydınlatma sistemi kurulumu tamamlandı. Müteahhit firmadan alınan bilgiye göre; Çalışmalarının hızla devam ettiği, Selçuklu Parkının tamamen tamamlanması hava koşullarının da iyi gitmesiyle birlikte kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Vatandaşlar, eski siloların olduğu bölgede yapılan Selçuklu Parkın çalışmalarını yerinde gördüklerini ve böyle müthiş bir alanın tamamen bittikten sonra kendilerinin hoşça vakit geçirecekleri yeni bir alan oluşacağını söyleyerek Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ ya teşekkür etti.

Eklenme Tarihi: 09.10.2018