Güven Kemerkaya

Belediye Başkan Yardımcısı

E-MAİL : [email protected]  TEL:0382 213 54 92 (93) (94)  ADRES : Zincirli Mah. 44. Cad. (M.Altınsoy) No: 55 68100 AKSARAY

BAŞKAN YARDIMCISI

Güven KEMERKAYA 10 Nisan 1976 doğumlu olup ilk, orta ve lise öğrenimini Isparta’da tamamladı. Lisans öğrenimini 1993-1997 yılları arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde aldı.  Aksaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İlköğretim A.B. D. Sosyal Bilgiler Eğitimi Bilim Dalında “ Korunmaya Muhtaç 6-8 Sınıf ilköğretim Öğrencilerinin Sosyalleşme Becerisi” tezi ile Yüksek Lisans Eğitimini 2012 yılında tamamladı.

Mesleki kariyerine 1997 yılında Erzurum ili Karaçoban ilçesinde öğretmen olarak başladı. 1998 yılında Aksaray’a öğretmen olarak atandı. 2005 yılına kadar Aksaray’ın çeşitli okullarında öğretmen olarak görev yaptı. 2005-2007 yılları arasında Müdür yardımcısı ve 2007-2014 yılları arasında Okul Müdürü olarak görev yaptı. 9 yıl okul yöneticiliği yaptıktan sonra şimdiki görevine atandı.

Güven KEMERKAYA ‘nın Sosyalleşme, İyi vatandaş algısı, vatandaşlık, sosyal dışlanmışlık, dezavantajlı gruplar gibi alanlarda A tipi ulusal hakemli dergide yayınlanmış 2 adet tam metinli makalesi, yurtdışında yayın yapan uluslararası dergide yayınlanmış 1 adet makalesi, 3 adet uluslararası bildirisi ve uluslararası Sosyal bilimler sempozyumu düzenleme kurulu üyeliği vardır.

Çeşitli dergi ve gazetelerde şiir, deneme ve biyografi yazıları yazdı.

Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü olan Eğitimciler Birliği Sendikası  (Eğitim Bir Sen)’nin Aksaray Şubesi Başkan yardımcılığı (Teşkilatlanma) görevinde bulundu. Çok sayıda sivil toplum örgütünde toplum yararına çalışmalar yürüttü.

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev aldığı sürede 4 adet teşekkür belgesi, 2 adet takdir belgesi, aylıkla ödül belgesi ile ödüllendirildi.

Liderlik Eğitimi, Strateji Yönetimi, Değişim Yönetimi, Yönetim Becerileri, Stres Yönetimi, Proje Hazırlama Teknikleri eğitimleri aldı. Ayrıca Bilgisayar İşletmenliği alanında 450 saatlik eğitimi vardır.

Kemerkaya,  Almanca ve İngilizce bilmektedir. Şiir ve Deneme yazıları yazmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Eklenme Tarihi: 07.11.2014