07/11/2019 Tarih ve 2019/10/2 Sayılı Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı İkinci Oturum Karar Özetleri

AKSARAY BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ

Meclisi Teşkil Eden

Z e v a t

Belediye Meclisi; Meclis Başkan V. Cem ELİBOL Başkanlığında;

Üyelerden; Yakup ÜLGER, Osman KOÇAK, Hıfsı PEKER, Muhammet Ali ASLAN, Gamze ÇELİK, Mehmet Emin KILIÇ, Tamer YALVAÇ, Malik EKİNCİ, Yakup Kadri PEREK, Mustafa TOPAÇLI, Oğuz EREN, Rıza SERİNBAŞ, Koray YILDIRIM, Nurettin YAR, Mehmet YARDIMLI, Burhanettin KARATAŞ, Ercan KILIÇ, Tamer KARGIN, İzzet KOCAMAN, Muhammet ÇELİK, İsmet KAYABAŞI, Vefa ÜLGER, Ramazan YILMAZ, Muhterem GÜR, Mahmut BAYSAL, Fehmi KUYUCU, Tolga KARA, Bilal ÖZDEMİR’in İştiraki ile toplandı.

Toplantı

07.11.2019

2019/10/2

5393 sayılı Kanun’un 20. ve 21. maddesi gereğince 2019/10/2 sayılı Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı II. Oturumu 7 Kasım 2019 Perşembe günü saat 14.00’ de yukarıda isimleri yazılı üyelerin iştirakiyle Belediye Meclis Salonunda, Belediye Meclis Başkan V. Cem ELİBOL Başkanlığında toplandı ve aşağıdaki kararlar alındı.

2019-150: Meclis üyelerimiz Şükrü TANŞİ ve Nur Dilek ATALAY tarafından meclise sunulan izin dilekçeleri Aksaray Belediye Meclisinde okunarak yapılan işaretle oylama neticesinde izinli sayılmaları şeklinde oybirliği ile kabul edilmiştir.

2019-151: 2020 Yılı Bütçesi ve Gelir Tarife Cetveli, Aksaray Belediye Meclisinde okunarak yapılan işaretle oylama neticesinde oybirliği ile kabul edilmiştir.

Son gündem maddesinde meclis üyelerine dilek ve temennilerinin olup olmadığı sorularak, bir sonraki meclis toplantısı olan 2019 yılı Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısının 6 Aralık 2019 Cuma günü saat 14.00’de yapılacağı bilgisi verilerek 2019 yılı Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı II. Oturumu ile birlikte Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı sona erdirildi.

Cem ELİBOL                              Gamze ÇELİK                       Mustafa TOPAÇLI

Meclis Başkan V.                         Meclis Kâtibi                         Meclis Kâtibi

Tarih: 2019-11-12 11:05:40