16.10.2019 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISININ KARAR ÖZETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNİN 16.10.2019 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISININ KARAR ÖZETLERİ

Meclisi Teşkil Eden

Z e v a t

Belediye Meclisi; Meclis Başkanı Evren DİNÇER Başkanlığında;

Üyelerden; Cem ELİBOL, Yakup ÜLGER, Osman KOÇAK, Hıfsı PEKER, Muhammet Ali ASLAN, Gamze ÇELİK, Mehmet Emin KILIÇ, Tamer YALVAÇ, Malik EKİNCİ, Yakup Kadri PEREK, Şükrü TANŞİ, Mustafa TOPAÇLI, Oğuz EREN, Rıza SERİNBAŞ, Koray YILDIRIM, Nurettin YAR, Mehmet YARDIMLI, Burhanettin KARATAŞ, Ercan KILIÇ, Tamer KARGIN, İzzet KOCAMAN, Muhammet ÇELİK, İsmet KAYABAŞI, Vefa ÜLGER, Muhterem GÜR, Mahmut BAYSAL, Nurdilek ATALAY, Fehmi KUYUCU, Tolga KARA, Bilal ÖZDEMİR’in İştiraki ile toplandı.

Toplantı

16.10.2019

5393 sayılı Kanun’un 20. ve 21. maddesi gereğince “Barış Pınarı Harekatı” gündemli Olağanüstü Meclis Toplantısı 16 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 14.00’ de yukarıda isimleri yazılı üyelerin iştirakiyle Belediye Meclis Salonunda, Belediye Meclis Başkanı Evren DİNÇER Başkanlığında toplandı ve aşağıdaki kararlar alındı.

2019-132: Barış Pınarı Harekatı hakkındaki metin Aksaray Belediye Meclisinde okunarak yapılan işaretle oylama neticesinde metnin müdürlüğünden geldiği şekliyle aynen ve oy birliği ile kabulü kararlaştırılmıştır.

2019-133 ÖNERGE: MHP Grup Başkanlığının talebi üzerine gündeme alınan 16.10.2019 tarihli Olağanüstü Meclis Toplantısı huzur haklarının Mehmetçik Vakfı’na bağışlanması hakkındaki önerge Aksaray Belediye Meclisinde okunarak yapılan işaretle oylama neticesinde talep edildiği şekliyle aynen ve oybirliği ile kabulü kararlaştırılmıştır.

Son gündem maddesi görüşülerek 16.10.2019 tarihli Olağanüstü Meclis Toplantısı sona erdirildi.

Evren DİNÇER                              Şükrü TANŞİ                       Mustafa TOPAÇLI

Meclis Başkanı                               Meclis Kâtibi                       Meclis Kâtibi

Tarih: 2019-10-26 18:35:38