2020 YILI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI 2.OTURUM KARAR ÖZETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ

Belediye Meclisi; Meclis Başkanı Evren DİNÇER Başkanlığında;

Üyelerden; Cem ELİBOL, Yakup ÜLGER, Osman KOÇAK, Hıfsı PEKER, Muhammet Ali ASLAN, Gamze ÇELİK, Mehmet Emin KILIÇ, Tamer YALVAÇ, Malik EKİNCİ, Yakup Kadri PEREK, Şükrü TANŞİ, Mustafa TOPAÇLI, Oğuz EREN, Rıza SERİNBAŞ, Nurettin YAR, Mehmet YARDIMLI, Ercan KILIÇ, Tamer KARGIN, İzzet KOCAMAN, Muhammet ÇELİK, Vefa ÜLGER, Muhterem GÜR, Mahmut BAYSAL, Nurdilek ATALAY, Fehmi KUYUCU, Tolga KARA, Bilal ÖZDEMİR’ in İştiraki ile toplandı.

5393 sayılı Kanun’un 20. ve 21. maddesi gereğince Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2.Oturumu 13 Kasım 2020 Cuma günü saat 14.00’ de yukarıda isimleri yazılı üyelerin iştirakiyle Aksaray Bilim Merkezi Konferans Salonu’nda, Belediye Meclis Başkanı Evren DİNÇER Başkanlığında toplandı ve aşağıdaki kararlar alındı.

2020-165: Meclis üyelerimiz Ramazan YILMAZ, İsmet KAYABAŞI tarafından meclise sunulan izin dilekçeleri Aksaray Belediye Meclisinde okunarak yapılan işaretle oylama neticesinde izinli sayılmaları oy birliği ile kabul edilmiştir.

2020-166: 2021 Yılı Bütçesi ve Gelir Tarife Cetveli, Aksaray Belediye Meclisinde okunarak yapılan işaretle oylama neticesinde oy birliği ile kabul edilmiştir.

Son gündem maddesinde meclis üyelerine dilek ve temennilerinin olup olmadığı sorularak bir sonraki meclis toplantısı olan 2020 yılı Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 4 Aralık 2020 Cuma günü saat 14.00’de yapılacağı bilgisi verilerek, 2020 yılı Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2.Oturumu sona erdirildi.

Evren DİNÇER                            Şükrü TANŞİ                                   Mustafa TOPAÇLI

Meclis Başkanı                             Meclis Kâtibi                                 Meclis Kâtibi

Tarih: 2020-11-19 15:18:36