AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR MÜDÜRÜ MERCAN BAŞKAN HALUK ŞAHİN YAZGI’YA DESTEK VERDİ

“ DUALARIMIZ VE ÇALIŞMALARIMIZLA YANINIZDAYIZ”

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şahin Mercan, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

İl Müdürü Şahin Mercan yaptığı açıklamada duaları ve çalışmalarıyla Başkan Yazgı’nın yanında olduklarını ifade ederek şunları söyledi  “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyinde seçim sürecinde dillendirdiği belediyecilik yol yapmak asfalt dökmek bina yapmak değildir. Gönüllere dokunmak lazım. Engellilere terk edilmişlere istismar edilmişlere. Biz o alanı temsil ediyoruz. Bizi unutmamanızı canı gönülden diliyoruz. Bizimki biraz daha hassas bir nokta. İnşallah bizim üzerimize düşen görev neyse dualarımızla çalışmalarımızla yanınızdayız. Rabbim ayrıldığını gün dua edilecek işler yapmayı nasip eylesin. Çok güzel bir insan geldi iyi işler yaptı dedirtecek işler ekip nasip eylesin. Hayırlı olsun”.

Başkan Haluk Şahin Yazgı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şahin Mercan’a teşekkür ederek, kamu kurumları ile her zaman iyi ilişkide olmayı ve destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Tarih: 2018-10-26 21:50:43