AKSARAY BELEDİYE BAŞKANI HALUK ŞAHİN YAZGI “HALKIMIZIN VE İSLAM ÂLEMİNİN MÜBAREK BERAT KANDİLİNİ KUTLUYORUM”

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı,  Berat Kandili dolayısıyla bir açıklama yaparak, Aksaray halkının ve tüm İslam âleminin mübarek kandilini kutladı.

İnsanların birbirine karşı daima yapıcı, hoşgörülü, sevgi ve saygı çerçevesi içinde davranması gerektiğini ifade eden Başkan Haluk Şahin Yazgı, açıklamasında şunları söyledi; “Her kandilde olduğu gibi Berat kandili de Allah’ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu, duaların kabul edildiği bir gecedir. Millet olarak bu mübarek geceyi idrak edecek olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Kandilin dünyada ki tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini temenni ediyor, bu duygu ve düşüncelerle Aksaraylı hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin mübarek Berat kandilini kutluyorum.”

Tarih: 2018-10-26 21:50:44