AKSARAY BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİ ZİNCİRİYE MEDRESESİNDEN MÜZİK DİNLETİSİNDE BİRARAYA GELDİLER

BAŞKAN YAZGI “ BU TÜR PROGRAMLARI YAYGINLAŞTIRACAĞIZ”

Aksaray Belediyesi Zinciriye Medresesinde AKMEK tarafından müzik dinletisi içerikli tanışma ve kaynaşma programı düzenlendi.

Programa, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı ile Ak Parti ve MHP grubunda yer alan belediye meclis üyeleri ve eşleri katıldı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı yaptığı konuşmada şunları söyledi “Değerli meclis üyelerimiz hem Ak parti gurubu hem de MHP gurubu hepiniz hoş geldiniz hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. AKMEK’imizin hazırladığı bu güzel programı hep beraber seyredeceğiz ve dinleyeceğiz.

Arkadaşlarımız gerçekten de çok heyecanlı çok özverili bir çalışma hazırladılar. İnşallah güzel bir dinleti olacak. Bunları da biz belirli zamanlarda sizlerin de katılımıyla gerçekleştireceğiz Bunu özellikle arzu ediyorum ve istiyorum.

Yapılan konuşmanın ardından AKMEK Müzik kurslarından eğitim gören müzisyenler tarafından müzik dinletisi sunuldu.

Tarih: 2018-10-26 21:50:43