AKSARAY İMAM HATİP LİSESİNİN KURULUŞUNUN 40.YILDÖNÜMÜ DOLAYISIYLA KONFERANS DÜZENLENDİ

İmam Hatip Liselerinin Türkiye’de 100. Aksaray’da ise 40. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Aksaray Belediyesi, Ensar Vakfı Aksaray Şubesi,İlim Yayma Cemiyeti Aksaray Şubesi ve Aksaray Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa program düzenlendi.

Aksaray Kültür Merkezinde düzenlenen programa Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Aksaray Belediye Başkan Vekili Hami Kuzucu, Ak Parti İl Başkanı M. Fatih Yıldırıcı, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci,  daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

İstiklal marşı, Kur’an-ı Kerim Tilaveti, protokol konuşmalarının ardından Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz konferans verdi.

Ensar Vakfı Genel Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu, İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkan Yardımcısı Hızır Turan,İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tülin’e  Vali Şeref Ataklı tarafından çeşitli ödüller verildi.

Daha sonra İmam hatip lisesinin yapımında, yaşatılmasında ve bugünlere gelmesinde emeği geçen Cemalettin Perek, Orhan Ağaçlı, Tuncer Güney, Şerafettin Özer, Ahmet Köse’ye şükran plaketlerini Belediye Başkan Vekili Hami Kuzucu verdi.

Bekir Polat, İshak Dede Keskin, Salih Bayraktar, Mehmet Çiçek, İrfan Kılıç, Vehbi Öztürk, Turgut Yiğidim, Mehmet İnevi, Osman Açıkgöz, Celal Akbaş, Ramazan Özbek, Fahrettin Gür, Eyüp Dağdaş,İzzet Can, Emin Kayaduman, Sefa Çayır, Mustafa Bay , Mehmet Özeken, Aksaray Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Alkan,Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Çekiç, Celal Gören,Ramazan Altınsoy, Mehmet Özer, Hakan Koçyiğit’e protokol üyeleri tarafından plaket verildi.

Tarih: 2018-10-26 21:50:43