ARAŞTIRMACI YAZAR HAYATİ İNANÇ BAŞKAN HALUK ŞAHİN YAZGI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

“Geleneksel Bilim, Sanat, Kültür ve Bahar Şenliği” kapsamında Aksaray Üniversitesi’nde konferans vermek üzere Aksaray’a gelen Araştırmacı Yazar Hayati İnanç, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Aksaraylı işadamı Mustafa Çalışkan ile birlikte kendisini ziyarete gelen Araştırmacı Yazar Hayati İnanç’ı makamında kabul eden Başkan Haluk Şahin Yazgı, Hayati İnanç’ın çok önemli bir Yazar olduğunu, Katıldığı konferanslarında başta Nabi olmak üzere pek çok şairin divanlarından çok güzel örnekler verdiğini ifade etti.

Başkan Yazgı, ziyaretlerinden dolayı Araştırmacı Yazar Hayati İnanç’a ve işadamı Mustafa Çalışkan’a teşekkür etti.

Tarih: 2018-10-26 21:50:43