ATSO BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN BAŞKAN YAZGI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN YAZGI “ BİZ AKSARAY SEVDALISI İNSANLARIZ HİZMET AŞKI İLE YANIYORUZ”

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ “BAŞKANIMIZLA OMUZ OMUZA AKSARAY’IMIZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş beraberinde ki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Aksaray belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ATSO Başkanı Ahmet Koçaş yaptığı açıklamada şunları söyledi.  Aksaray Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu olarak yeni koltuğuna oturan yeni belediye başkanımıza hayırlı olsun ziyaretine geldik.

Bizler Aksaray’ımız için malum konu Aksaray’ımız olduğu zaman her zaman her konuda belediye başkanımızla ileriki zamanlarda Aksaray ile ilgili olan projelerde bizler üzerimize düşen ne varsa her zaman üzerimize düşenden fazlasını yapmak suretiyle başkanımızla omuz omuza ve birlik beraberlik içerisinde Aksaray’ımızı malum bölgenin içerisinde adı geçen sözü geçen bir vilayet olması ile ilgili elimizden ne geliyorsa ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım hep birlikte meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte belediye başkanımıza sonuna kadar destek vereceğimizi en başından beri söylüyoruz.

Bu gün bir daha bunu teyit için buraya geldik. Ben başkanıma malum seçimlerden önce biz Aksaray’da üç siyasi liderini bir araya getirerek bir yemek verdik. Seçimlerin çok güzel ve hoş bir ortamda geçmesi için kendilerinden söz istedik. Ben buradan tüm siyasi parti temsilcilerine de çok çok teşekkür ediyorum. Tekrar başkanımıza da teşekkür ediyorum. Gerçekten sözlerini yerine getirdiler. Çok şükürler olsun çok güzel bir seçim süreci geçirdik. Kazasız belasız diğer vilayetlere illere baktığımız zaman. Buda bize ciddi anlamda mutluluk verdi. Ben başkanıma malum liderlik ateşten bir gömlek denir ama tabii ki birileri bu makamları koltukları dolduracak.

Başkanımız genç dinamik aynı benim gibi Aksaray aşkı ile yanan birisi kendisi. İnşallah omuz omuza verip birlik ve beraberlik içerisinde Aksaray’ımız için çalışacağız. Ben yeni görevinde gerek kendisine gerekse meclis üyesi arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun diyorum.”

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise ATSO yönetimine teşekkür ederek şu görüşlere yer verdi “Biz Aksaray sevdalısı insanlarız. Bu hizmet aşkıyla hakikaten yanıyoruz. Bu abartı değil. Bu hem gezdiğimiz yerlerdeki insanların bizlere söylediği şeylerle yapılacak çok işin olduğunu görerek bunun farkına varıyoruz. Bu şehrin insanlarıyız. Bu şehirde bir şeyler yapmanın gayreti içerisindeyiz. Ticaret odası başkanımızın en güzel özelliği genç olması dinamik olması aynı benim gibi.

İkimiz el ele verip sırt sırta verip hep beraber birlikte Aksaray’ı en iyi noktaya nasıl getiririz bunun derdinde olacağız. Hep söylediğimiz gibi marka bir şehir yapmak Türkiye’de tanınan bir hale getirmek için bizim tek başımıza değil birlikte yapmamız gereken birçok projemiz olacak inşallah. Ticaret odası başkanımızın bu konuda destek olacağını benimde aynı şekilde destek olacağıma söz veriyorum her konuda. İyi projelerle iyi çalışmalarla en iyi noktaya getireceğimize inanıyorum.”

Tarih: 2018-10-26 21:50:43