BAŞKAN YARDIMCISI KEMERKAYA, BAYAN KUAFÖRÜ AÇILIŞINI YAPTI

Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya, Aksaray Bayan Kuaförü ve Güzellik Merkezinin açılışını yaptı.

Hamidiye Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde Migros Alışveriş Merkezi karşısında Fazilet Doğan’ın işletmeciliğini yaptığı Aksaray Bayan Kuaförü ve Güzellik Merkezi düzenlenen törenle birlikte açıldı. Güzellik merkezinin açılışına katılan Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya, işletme sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Güzellik merkezinin açılış kurdelasını Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya ile Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Doğan birlikte kestiler. Duaların okunmasının ardından Başkan Yardımcısı Kemerkaya, Aksaray’da açılan işletme sayısının her geçen giderek arttığını söyleyip işletme sahibine hayırlı kazançlar diledi.

Tarih: 2018-10-26 21:50:45