BAŞKAN YAZGI ANADOLU MEKTEBİ OKUMA GRUBUNUN PANELİNE KATILDI

Başkan Yazgı ‘’Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Programında Emeği Geçen Milli Eğitim Müdürlüğümüze Okul Müdürlerimize Öğretmenlerimize ve Ekibimize teşekkür ediyorum.’’

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesi çerçevesinde düzenlenen Tarık Buğra konulu panele Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı katıldı.

Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler lisesinde düzenlenen panele Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Milli Eğitim şube müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları kapsamında düzenlenen panelde Anadolu Mektebi tanıtım videoları sunuldu.

Tarık Buğra okumalarını gerçekleştiren öğrenciler panelde sunumlarını yaptıktan sonra söz alan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı panelde yaptığı konuşmada beş yılda en iyi yapılan işin Anadolu Mektebi Okumalarına ev sahipliği yapmak olduğunu ifade etti.

Haluk Şahin Yazgı