BAŞKAN YAZGI’DAN ESNAFLARAVE VATANDAŞLARA ZİYARET

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, çarşı esnaflarını ve vatandaşları ziyaret etti.

Başkan Yardımcıları Mustafa Karahancı ve Refik Gündoğar ile birlikte sarraflar çarşısı ve medaş arasındaki 553 nolu sokak ile Akbank ve çevresindeki esnafları ziyaret eden Belediye Başkanı

Haluk Şahin Yazgı, kendisine ve ekibine gösterdikleri teveccühten dolayı hem esnaflara hem de Aksaray halkına teşekkür etti.

Başkan Yazgı ve ekibinin kendilerini ziyaret etmesinden memnun olan Esnaflar ve vatandaşlar “Belediye Başkanımız ve ekibi hem çok genç hem de çok dinamik Aksaray’ımıza çok güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz Başkanımızı ve ekibini destekliyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz” şeklinde konuştular.

Ziyaret ettiği yerlerde vatandaşların hatırını sorup, sohbet ederek görüşlerini alan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı “ Bizler Allahın izni halkımızın teveccühü ile bu kutsal göreve geldik. Halkımıza ve tüm esnaflarımıza bizlere gösterdikleri güven ve teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra yapacağımız çalışmalarla halkımızın layık olduğu en güzel hizmetleri gerçekleştirerek Aksaray’ımızı daha modern bir şehir yapmanın gayretinde olacağız”

Tarih: 2018-10-26 21:50:45