BAŞKAN YAZGI OLAY YERİNE GİDEREK AİLEYE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

BAŞKAN YAZGI “ ALLAH BÖYLE ACILARI BİR DAHA YAŞATMASIN”

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı Hürriyet mahallesinde müstakil bir evde çıkan yangında biri 4 aylık diğeri 3 yaşında iki çocuğun yanarak hayatını kaybetmesi üzerine olay yerine giderek vefat eden çocukların yakınlarına başsağlığı diledi.

Meydana gelen bu feci olaydan çok büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı yaptığı açıklamada üzüntüsünü şu şekilde dile getirdi “ Hürriyet mahallesinde Nazım Tarhan adlı vatandaşımıza ait tek katlı evde yangın çıkması sonucu birisi 4 aylık bebek diğeri ise 3 yaşında bir çocuğumuz hayatını kaybetmiş. Bir çocuğumuz ise ağır yanık vakası ile Ankara’ya sevk edilmiştir. Bu olay bizleri ve tüm Aksaray halkımızı derinden üzmüştür. Yangında vefat eden yavrularımıza Allah’tan rahmet, ailesine sabır, yaralılara da acil şifalar diliyorum.

Yangın sırasında itfaiye ekiplerimizin cansiperane şekilde yanmakta olan eve girerek diğer çocukları çıkarması can kaybının artmasını önlemiştir. Aksaray belediyesi olarak yavrularını kaybeden aileye gereken yardım yapmaya hazırız. Allah böyle acıları bir daha yaşatmasın.”

Tarih: 2018-10-26 21:50:43