BAŞKAN YAZGI, TVNET HABER KANALININ KONUĞU OLDU

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Tvnet Haber kanalında yayınlanan ‘Gezgin’ programının konuğu oldu.

Sunuculuğunu Derya Uğur Öner’in yaptığı Tvnet Haber kanalında yayınlanan Gezgin programının ekibi Aksaray’da. Şehrin tarihi ve kültürel miraslarının yer aldığı tarihi mekânlarda çekim yapan Gezgin ekibi, tarihi Zinciriye Medresesinde çekimlerini sürdürdü.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Tvnet Haber kanalının Gezgin programına konuk olarak katılarak kendisine yöneltilen sorulara açıklık getirdi. Başkan Yazgı, Aksaraylılara en güzel hizmetleri sunmak adına gece gündüz çalışmaya devam edeceğini açıkladı.

Aksaray Belediyesini anlatan logo tasarımından bahseden Yazgı, en güzel yatırımın insanlara yapılan hizmet olduğunu vurgulayarak “Burası bir zamanların insanlara ilim öğreten bir mekandı şimdi ise belediyemizin sosyal tesisi olarak kültürel alanlarda hizmet vermekte. Ayrıca sizleri Aksaray’da ağırlamaktan çok memnun olduk. Şehrimizin tanıtımına katkı sağladığınız için sizlere ve Tvnet Haber kanalı ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Tarih: 2018-10-26 21:50:44