GENÇ GİRİŞİMCİLERDEN BAŞKAN YAZGI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBBGenç Girişimciler ve Aksaray Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ercan Yeşilöz ile beraberindeki ASÜ Girişimci Lider Topluluğu üyeleri, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Heyet adına konuşan Ercan Yeşilöz “Biz burada genç girişimciler olarak 40 yaş altı işadamlarımızı temsilen ve birde Aksaray Üniversitemizden girişimci topluluğu olarak Haluk başkanımıza hayırlı olsun ziyaretine geldik. Başkanımızın Aksaray’ımızın sorunlarını çok iyi bildiğini biliyorum. Öncelikli sorunları çözeceğine kalben inanıyorum. Topluluk ve girişimciler adına Başkanımıza başarılar diliyorum.”dedi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise Genç girişimcilerle tek tek tanışıp karşılıklı görüş alış verişinde bulunduktan sonra ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Tarih: 2018-10-26 21:50:43