GENÇLİK KOLLARI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Aksaray İl Gençlik Kolları İl Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

ATSO’da düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Emrullah Kırkpınar, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, il yönetimi, ilçe gençlik kolları başkanları ile teşkilatın genç üyeleri yer aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından program gençlere dair hazırlanan video gösterimi ile başladı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç Burada hep beraber olmanın sevgisini ve muhabbetini yaşadığını dile getirerek sözlerine başlayan Mehmet Emin Kılıç,

“Partimize ve davamıza gönül veren kardeşlerimiz bilmelidir ki kurdukları tuzaklar ile bu milletin asla kabul etmeyeceği sofralarda bizi yemek istiyorlar ancak bu davanın neferleri imanıyla davasına ve Cumhurbaşkanına olan inancıyla bizi değerlerimizden ve benliğimizden koparmak isteyenlere Alemi Cihanı dar edecektir.

Bizler suskun çoğunluğun fikriyatına vurulan düşüncesine vurulan suskun çoğunluğun dirilişi ile bu kürsülerdeyiz. Bize inanan bize ümit bağlayan ümmetin vebalini taşıyoruz. O yüzden yoruldum yok usandım yok hep daha fazla çalışacağız hep daha ileriye bakacağız.”

Sadece bir siyasi parti olmadıklarını ve AK Parti’nin bu milletin öz değerlerini kendine şiar edinmiş bir parti olduğunu belirten Kılıç, “Bizler gönül aldıkça üstünüz bizler gönüllere girdikçe galip olacak olanlarız.

Teşkilatlarda birliğimiz ortada. Burada başta ilçe başkanlarım olmak üzere Sultanhanı, Gülağaç, Ortaköy Sarıyahşi, Güzelyurt, Ağaçören ve Eskil teşkilatlarımızla beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yola çıkalı bugün itibariyle 280 gün oldu. Bu zaman zarfında emeğini esirgemeyen işini, ekmeğini, ailesini bırakarak çalışmalarımıza katılan teşkilatımıza teşekkür ederim. Ayrıca İl Başkanım Hüseyin Altınsoy’a, Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı’ya, İlçe Başkanım Hamza Aktürk’e, Kadın Kolları Başkanım Ferhan Polat’a teşekkür ederim” dedi.

Kardeşlerim dediği dav arkadaşlarına yerel seçimin önemine değinen Kılıç, “Bu seçimde mesele beldemiz değil, mesele ilçemiz değil, mesele ilimiz değil, bu seçimde mesele Türkiye ve İslam sancaktarlığıdır. Biz eğer ki sen ben kavgasına düşer isek Çeçenistan’da şehit olan Şamil Basayev’e, Mısırda göğsünden vurulan Esma kardeşimize sırt çevirmiş oluruz. Kudüs’te bombalanan İslam fidanlarına, Irakta namusu bertaraf edilen kardeşlerimize sırt çevirmiş olacağız. Çanakkale’den Kafkaslara Galiçya’dan Trablus’a Azerbaycan’da Karabağ’a sırt çevirmiş oluruz. Ezanı Muhammedî aslına dönsün diye darağacına çıkan Adnan menderese, 80 darbesinde idam edilen vatan evlatlarına sırt çevirmiş olacağız. Biz halen sen ben dersek, 15 Temmuzda göğsünü siper eden aziz şehitlerimize, dağlarda it sürüsü teröristlere dünyayı dar eden Mehmetçiğe sırt çevirmiş oluruz. O yüzdensen ben demeyeceğiz meselemiz bir amacımız bir davamız bir ya zillet ya hürriyet” dedi.

AK Parti’nin kadın ve gençlere her zaman ayrı bir önem verdiğini ve onlara yönelik çok sayıda proje hayata geçirildiğini hatırlatan MKYK Üyesi Emrullah Kırkpınar,

AK Parti’nin her teşkilatının birer okul olarak görülmesi gerektiğini, gençlik kollarından başlayan birçok kişinin partide üst düzey görevlere geldiğini aktardı.

Haluk Şahin Yazgı