İMAM HATİPLİLER EZGİ KONSERİNDE BULUŞTULAR

---Ezgi sanatçısı Ömer Karaoğlu söylediği birbirinden güzel ezgilerle salonu dolduran izleyicilere duygulu anlar yaşattı.

Aksaray’da İmam Hatip Liselerinin 40. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Aksaray Belediyesi, Ensar Vakfı Aksaray Şubesi, İlim Yayma Cemiyeti Aksaray Şubesi ve Aksaray Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa konser düzenlendi.

Aksaray Kapalı Spor Salonunda düzenlenen programa, Aksaray Belediye Başkan Vekili Hami Kuzucu, İlim Yayma Cemiyeti Aksaray Şubesi Başkanı Doktor Selim Biçen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Şahin, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Ensar Vakfı Aksaray Şube Başkan Yardımcısı Cevdet Altundağ’ın açılış konuşmasının ardından İmam hatip liseleri arasında Din Öğretim Genel Müdürlüğünce yapılan yarışmalarda il birincisi olan öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Kur’an-ı Kerim okuma il birincisi Aksaray Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ali Çınar, Aynı okuldan Hafızlık İl Birincisi Selim Kütük ve Ezan Okuma İl Birincisi M. Orkun Aytuğ’a Belediye Başkan Vekili Hami Kuzucu tarafından ödülleri verildi.

Yine Arapça Bilgi Yarışmaları İl Birincileri Bilal Bülbül, Behiye Çalışkan, Hatice Kübra Demir, Derya Karakaya ile Arapça Şiir Okuma İl Birincisi Hatice Et’e de ödülleri verildi.

Daha sonra ezgi sanatçısı Ömer Karaoğlu sahneye çıktı ve söylediği birbirinden güzel ezgilerle salonu dolduran izleyicilere duygulu anlar yaşattı.

Tarih: 2018-10-26 21:50:43