İYİ PARTİ HEYETİ BAŞKAN YAZGI’YI ZİYARET ETTİ

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ AYHAN EREL; “HALUK BAŞKAN İLE HİZMETLERLE DOLU BİR DÖNEM YAŞADIK”

İyi Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Özhan Türemiş, Parti İl Başkanı Hasan Hüseyin Çiftçi ve beraberindeki parti temsilcilerinden oluşan heyet Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti.

İyi Parti Milletvekili Ayhan Erel, Belediye Başkanlığı görevinin meşakkatli ve bir o kadarda sorumluluk gerektiren zor bir meslek olduğunu belirtti. Görev süresi boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür eden Milletvekili Ayhan Erel, “Haluk Başkanımız 5 yıllık görev süresi boyunca birçok hizmete öncülük etti ve bu süre zarfında bir Belediye Başkanının yapması gereken tüm sorumluluğu yerine getirdiğini düşünüyorum.

Kim olursa olsun bir Belediye Başkanının görev süresi 5 yıl olmamalı. Çünkü göreve gelme ve tanıma süresi göz önüne alındığında hizmet için kısa bir zaman kalıyor. Her iş de olduğu gibi Belediye Başkanlığında da çıraklık, kalfalık ve ustalık dönemi vardır. İkinci dönem belediye başkanları için ustalık dönemidir. Ama olsun Haluk Başkanımız çok iyi çalıştı. Görev süresi boyunca birçok ilkleri başlattı ve hizmetlerle dolu bir dönem yaşadık kendisiyle. Parti teşkilatı olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Özhan Türemiş ise seçim çalışmaları ile ilgili konuştu. Seçimlere parti olarak hazırlandıklarını belirten Türemiş, halkın takdirinin her şeyin üzerinde olduğunu söyledi ve hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür etti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ziyaretten dolayı İyi Parti Milletvekili Ayhan Erel, İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Özhan Türemiş ve beraberinde parti üyelerine teşekkür etti.

Haluk Şahin Yazgı