KARLA MÜCADELE EKİPLERİ KAR MESAİSİNE DEVAM EDİYOR

KARLA MÜCADELE ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Aksaray Belediyesi, kar yağışının olumsuz etkilerinin vatandaşlara yansımaması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kar yağışının başlaması ile birlikte harekete geçen Aksaray Belediyesi karla mücadele ekipleri şehir genelinde çalışmalar yaptı. Ana arterler başta olmak üzere 48 mahalle tüm cadde ve sokaklar kar küreme ve tuzlama çalışmaları ile ulaşıma açıldı. Ara sokak için ise çalışmalar devam ediyor.

Yoğun kar yağışına rağmen vatandaşlara akıcı, güvenli ve rahat bir ulaşım imkanı sunmak için yürütülen çalışmalarda 300 personel görev alırken çok sayıda iş makinası kullanılıyor.

Çalışmalarını aralıksız sürdüren Aksaray Belediyesi karla mücadele ekipleri şehir merkezinde biriken karları şehir dışına taşımaya devam ediyor.

Yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya ve karla mücadele ekiplerinde görev alan bütün personellere teşekkür ettiler.

Haluk Şahin Yazgı