MİLLETVEKİLİ ALİ RIZA ALABOYUN BELEDİYE BAŞKANI HALUK ŞAHİN YAZGI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

MİLLETVEKİLİ ALABOYUN “AKSARAY’A HİZMET İÇİN BAŞKANIMIZ YEREL’DE BİZDE ANKARA’DA GEREKENİ YAPACAĞIZ”

BAŞKAN HALUK ŞAHİN YAZGI “ YEREL HİZMETLERİ EKİBİMİZLE EN GÜZEL ŞEKİLDE YAPACAĞIZ.”

Ak Parti Aksaray Milletvekili Ali Rıza Alaboyun, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Milletvekili Ali Rıza Alaboyun, Başkan Yazgı’ya Ankara’dan da destek olacaklarını ifade ederek şunları söyledi “ Seçimlerden hemen sonra bizim yurt dışı görevimiz vardı. Haluk başkanımızla seçim sabahına kadar beraberdik. Ertesi sabah Letonyaya gitmek zorunda kaldım. Devir teslime gelemedim. Şimdi fırsat olunca, Haluk başkanımızı, belediye meclis üyelerimiz, encümen üyelerimizi ziyaret edelim istedik.  Allah hayırlı uğurlu olsun. Hakikaten gayretli ve yorucu bir seçim geçirdik. Meyvesini de aldık. Yani çok şükür istediğimiz ve beklediğimiz orana ulaştık. Haluk başkana şimdiden teşekkür ediyorum çabaları için tebrik ediyorum.  Başkanımız yerelde, bizlerde Ankara’da neler yapmamız gerekiyorsa yapacağız. Başkanımızın destekçisi olacağız.”

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’da Milletvekili Alaboyun’a ziyaretinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi  “Bende sayın vekilimize teşekkür ediyorum. Seçim boyunca birlik ve beraberlik içerisinde yoğun bir program içerisinde çalışmalarımız oldu. Güzel bir sonuç elde ederek başarımızı taçlandırdık. Bundan sonra yapacağımız çalışmalarda Ankara ayığını vekillerimizle birlikte, buradaki yerel hizmetleri ekibimizle, encümenlerimizde uygun şekilde yapacağız.”

Tarih: 2018-10-26 21:50:43