MİLLETVEKİLİ RUHİ AÇIKGÖZ BELEDİYE BAŞKANI HALUK ŞAHİN YAZGI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

MİLLETVEKİLİ AÇIKGÖZ “ SAYIN BAŞKANIMIZ HİZMETLERİYLE SOYADINA UYGUN ŞEKİLDE AKSARAY’A ÇOK İYİ BİR İSİM YAZACAK”

BAŞKAN YAZGI “MEDENİYETİ YENİDEN İHYA VE İNŞA ETMEK İÇİN GAYRET İÇİNDE OLACAĞIZ”

Ak Parti Aksaray Milletvekili Ruhi Açıkgöz, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Açıkgöz ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada Başkan Haluk Şahin Yazgı’nın başarılı olacağına yürekten inandığını belirterek şunları söyledi “ Belediyemizin devir teslim töreninde burada bulunamamıştık.  Sayın belediye başkanımızı seçildikten sonra makamında, ilk defa ziyaret ediyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin, Allah hayırlı hizmetler nasip etsin. Belediye başkanlığı bir şehir için hakikaten çok önemli. Aksaray’ın bugüne kadar bu noktaya gelmesinde belediye başkanlarının emeği çok fazladır.

Belediyecilik, insanların doğumundan ölümüne kadar hayatlarının her safhasında hizmet alışverişinde geçtiği için böyle bir sevgi ve ilişki bağı bulunuyor. İnsanlarımız hakikaten çok vefalı. Bundan önce belediye başkanlarımız nasıl isimlerini nasıl Aksaray’a yazmışsa, sayın başkanım soyadına uygun olarak çok iyi bir isim yazacak,  kendisi hizmetinden sonra nice yıllar sonra hayırla anılacak. Ben başarılı olacağına Yürekten inanıyorum be Aksaray’da genç, dinamik ekiple, hizmetin en iyisi yapacağına inanıyorum. Ben her zaman yanındayız. İhtiyaç olan her alanda Ankara’da bu sıkıntıları aşmaya hazırız.  Zaman çok hızlı geçiyor. İnsanlar görev başında iken pek anlayamıyor, bunun için bizim için bir gün bile önemli. Başkanımız yakın zamanda sahaya inip, zaten şehrimizin problemini biliyor. Aksaray’ın içinde yaşadığı için herhangi bir şey yapmasına gerek yok,  kollarını sıvayıp en kısa sürede kaldığı yerden çalışamaya devam edecektir. Ben tekrar Allah yardımcıları olsun, Allah utandırmasın, kendisine ailesine ve Aksaray’a hayırlı uğurlu olsun diyor. Nice 5 yıllara diliyorum.

Başkan Haluk Şahin Yazgı’da Milletvekili Ruhi Açıkgöz’e teşekkür ederek açıklamasında şu görüşlere yer verdi “Bende vekilime teşekkür ediyorum seçim sürecinde birlikte çok güzel çalışmalarımız oldu. Bundan sonra da Ruhi beyin söylediği gibi Aksaray’daki çalışmalarımızı hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Ankara’dan da mutlaka vekillerimizin yardımı ve desteği ile yapacağımız çalışmalar ve projeler olacak İnşallah bundan sonra medeniyeti yeniden ihya ve inşa etmek için bu tür çalışmaların ve gayretlerin içerisinde olacağız. Bunları vekillerimizin yardımı ile yapacağız Tabi ki il başkanımız ve teşkilatımızda bu işin içerisinde olacak.”

Tarih: 2018-10-26 21:50:43