SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDAN BELEDİYE BAŞKANI YAZGI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Aksaray Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüsnü Yıldız ile beraberindeki Mete Kılıç, Hanifi Yıldız, Yaşar Yeşilyurt, İdris Demirbaş Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Türk Hava Kurumu Aksaray Şube Başkanı Yasin Tasalı ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti. THK Şube Başkanı Yasin Tasalı Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak teşekkür plaketi verdi.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Melek Elyiğit ve beraberindeki yönetim kurulu üyesi hanım girişimciler, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti ve hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Kısa Adı AKMÜB olan Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanı İsmail Gümüşsoy ile yönetim kurulu üyeleri de Başkan Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dediler ve görevinde başarılar dilediler.

Tarih: 2018-10-26 21:50:43