SOSYAL BİLİMLER LİSESİNİ ZİYARET EDEN BAŞKAN YAZGI “TÜBİTAK PROJENİZDE YANINIZDA OLACAĞIM”

Başkan Yazgı, Muhammet Uslu adlı öğrenciye madalyasını takarak başarılarının devamını diledi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesini ziyaret etti.

Okul Müdürü Dilek Demirkan ve öğrenciler tarafından karşılanan Başkan Haluk Şahin Yazgı okulda çeşitli incelemelerde bulundu.

Okul Müdürü Dilek Demirkan, Sosyal Bilimler Lisesi olarak Türkiye’yi Avrupa’da temsil edeceklerini ifade ederek şunları söyledi “İzmir’de ilimizi temsilen DOESEF projeleri için gitmiştik Türkiye’den 31 il demiştik Bizde çok güzel sonuç aldık. Biz Uluslar arası genç bilim adamları olimpiyatında Türkiye’yi temsil etme hakkını elde ettik. Muhammet Uslu adlı öğrencimiz belge ve madalya aldı. Biz seneye biyoloji dalındaki projemizle Türkiye’yi temsil edeceğiz.”

Bu arada Muhammet Uslu adlı öğrenciye madalyasını takan Başkan Haluk Şahin Yazgı yaptığı açıklamada şunları söyledi “ Ben okul olarak sizlerin başarılarınızı takip ediyorum. Takipçisiyim. Bundan sonra benden belediye olarak ne istiyorsanız destek olacağım. Yapacağınız çalışmalar neyse biz nasıl katkıda bulunacaksak ben açık çek veriyorum ama bir şartla başarılı okullarımıza.

İnşallah bundan sonra da çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Çarşamba günü inşallah TÜBİTAK projesinde yanınızda olacağım. Sizleri tekrar ziyaret edeceğim. Kermesinizi şimdiden kutluyorum. Hayırlı uğurlu olsun diyorum.”

Yapılan görüşmelerin ardından Başkan Haluk Şahin Yazgı okul bahçesine çam ağacı dikerek ağaçlanmasına ve yeşil alan olmasına katkıda bulundu. Daha sonra öğrencilerle sohbet etti.

Tarih: 2018-10-26 21:50:43