YENİKENT ANADOLU LİSESİ OKUL İDARECİLERİ VE ÖĞRENCİLERİ, BELEDİYE BAŞKANI HALUK ŞAHİN YAZGI’YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Haydi Konuş Bakalım Münazara Yarışmasına belde okullarından katılım sağlayan Yenikent Anadolu Lisesi okul idarecileri  ve öğrenciler, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

Yenikent Anadolu Lisesi heyeti ile bir süre görüşen Başkan Yazgı, idareciler ve öğrencilere çeşitli hediyeler takdim ederek “Okul idarecilerimiz ve öğrencilerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, kendilerine eğitim hayatında başarılar diliyorum. ”şeklinde konuştu.

Başkan Yazgı makamda yapılan görüşmenin ardından Yenikent Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileriyle birlikte yeni hizmete açılan Kültür ve Sanat Merkezi ve içerisinde grup çalışma odaları, kitap okuma alanları ve kafeteryanın yer aldığı Kitap Konağını ziyaret etti.

Yenikent Anadolu Lisesi okul idarecileri ve öğrenciler, bu güzel misafirperverliğinden dolayı Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya Teşekkür ettiler.