Duyuru

ZABITA MEMURU ALIMI SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANAN ADAYLAR

Aksaray Belediyesi 2020 Yılı Zabıta Memuru Alımı Sınavına Girmeye Hak Kazanan Adayların Sıralaması KPSS Puanına Göre Yapılmış Olup; Sıralamaya Giren Adaylar, Aday Sıra Numaralarına Göre Sınava Alınacaklardır. Sınav 13.10.2020 Salı Günü Sabah 09:00 da başlayacak ve Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü’nde Yapılacaktır. Sözlü ve Uygulamalı Sınav Aynı Gün Yetişmez ise Ertesi Gün Devam edilecektir.

LİSANS LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

ÖNLİSANS LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

ORTAÖĞRETİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

SINAVA GİRMEYE HAK KAZANAN ADAYLARIN DİKKATİNE ;

1. İlan edilen sınav takvimine uymak zorundadır.
  2. Sınav Giriş Belgeleri  adaylara sınav yerinde verilecektir.
  3. Adaylar sınava gelirken tanıtıcı resimli resmi kimlik belgesi (nüfus cüzdanı,ehliyet pasaport, evlilik cüzdanı vb.) ile spor malzemelerini yanlarında bulunduracaktır.
  4. Adaylar sınava listede belirtilen aday numaralarına göre sırayla alınacaktır.Sınav önce sözlü aşamasıyla başlayacaktır.Sözlü sınavın tamamlanmasından sonra uygulamalı sınav yapılacaktır.

Sınav Konuları:

Sözlü Sınav:

a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

b) Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi,

c) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu,

d) Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuat konularını kapsar.

Uygulamalı Sınav:

Kadro unvanına ilişkin mesleki bilgi ve yeteneğin ölçülmesi ile sportif dayanıklılık gibi özelliklerin ölçülmesini kapsayacak şekilde yapılacaktır.