OBB BAŞKANI RIFAT HİSARCIKLIOĞLU VE 25. DÖNEM TBMM BAŞKANI CEMİL ÇİÇEK BAŞKAN DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ

TOBB BAŞKANI RIFAT HİSARCIKLIOĞLU; ‘’BELEDİYE BAŞKANIMIZI TEBRİK EDİYORUZ’’

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve 25.  Dönem TBMM Başkanı Cemil Çiçek Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i makamında ziyaret ettiler.

Aksaray Ticaret Borsası ve Aksaray Ticaret Odasının düzenlediği program ile yapılan yatırımların toplu açılışını gerçekleştirmek üzere Aksaray’a gelen TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve 25.  Dönem TBMM Başkanı Cemil Çiçek Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’da hayata geçirilen projeleri ve yapımına devam edilen projeler hakkında misafirlerini bilgilendirdi. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in projeleri hakkında bilgi alan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i tebrik etti. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu yaptığı açıklamada Aksaray Belediyesi tarafından şehre kazandırılan projelerin yerinde olduğunun vurgusunu yaptı. 25. Dönem TBMM Başkanı Cemil Çiçek ise hayata geçirilen projelerle şehrin hızla büyüdüğünü belirtti.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve 25.  Dönem TBMM Başkanı Cemil Çiçek’e günün anısına hediye takdiminde bulundu. Başkan Dinçer misafirlerine teşekkür etti.