AKSARAY BELEDİYESİ FİNAL HAFTASINDA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SICAK ÇORBA İKRAMINDA BULUNUYOR

Aksaray Belediyesi, Aksaray Üniversitesi öğrencilerine final haftasında sıcak çorba ikramında bulunuyor. Çorba hizmetinin üniversite yerleşkesi içerisinde hafta boyunca süreceği bildirildi.

Üniversite öğrencilerine her alanda desteğini sürdüren Aksaray Belediyesi, final haftasında üniversitelileri unutmadı. Aksaray Belediyesi, eğitim yılı sonunda final haftasına hazırlanan üniversite öğrencilerine sıcak çorba ikramında bulunuyor. Sabah erken saatlerde kampüs içinde dağıtılan çorbalar,  öğrencilerin zinde olmalarına, sağlıklı beslenmelerine katkı sağlıyor.

Aksaray Üniversitesi sosyal tesislerinde ve dersliklerinde ders çalışan öğrenciler, ikram edilen sıcak çorba ile içleri ısınıyor. Öğrenciler çorbalarını içerken, bir süre derse mola verme imkanı da buluyor.

Gazetecilik Bölümü öğrencilerinden Kiraz Ergin bahar dönemi final haftasına yoğun ders çalışarak hazırlandıklarını ve ders molasında sıcak çorba hizmetinden faydalandıklarını söyledi. Üniversite öğrencilerinin bu hizmetten çok memnun olduğunu dile getiren Ergin sunulan hizmetten dolayı Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür etti.