BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Babalar Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Dinçer, mesajında; yaşamın her anında varlığıyla evlatlarına her türlü desteği sağlayan babaların, çocuklarını geleceğe hazırlanmasında ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini söyledi.

Babalarında tıpkı annelerde olduğu gibi ailenin vazgeçilmez yapı taşı olduğunu aktaran Belediye Başkanı Dinçer, mesajının devamında “Aile kurumunda babalar, aile fertlerinin eğitimden, sağlığa, barınmadan, ısınmaya kadar geniş bir alanda yaşamsal gereksinimlerinin karşılanmasında çok önemli bir görev yerine getiriyorlar. Baba, toplumsal değerlerin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı gibi hayati değerleri yetiştirdikleri çocuklar aracılığıyla, kuşaktan kuşağa aktarılmasında  etkin bir rol üstlenmektedir.

“Baba” bir çocuğun söylediği ilk sözlerden birisidir. Bu sözün değerini dün olduğu gibi bugün de çok iyi biliyoruz. Onlara layık iyi birer evlat olmak, sevgi ve saygı göstermek, hepimiz için yerine getirilmesi gereken bir vefa borcudur.

Her koşulda bize destek olan ve tüm zorluklarla mücadele etmeyi öğreten babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun.” ifadelerine yer verdi.