AKSARAY BELEDİYESİ KPSS ADAYLARINA KURS DESTEĞİ SAĞLIYOR

Aksaray Belediyesi, Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girecek adaylara ücretsiz kurs desteğini sürdürüyor. Kurslarda her öğrencinin mezuniyet derecesine göre lisans, ön lisans ve ortaöğretim KPSS’si için 3 bin 500 saatlik ders programı hazırlandı.

Aksaray’da ulaşımdan sağlığa, spordan kültür sanata, tarım ve hayvancılıktan turizme kadar hemen her alanda etkin ve kaliteli hizmet ulaştıran Aksaray Belediyesi, Sosyal İşler Müdürlüğü aracılığı ile KPSS’ye hazırlanan öğrenciler için kurs desteği sağlıyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, KPSS’ye hazırlık sürecinde adaylara destek olmak hazırlık kurslarının lisans, ön lisan ve ortaöğretim branşında devam ettiğini açıkladı. KPSS’nin gençlerin geleceğine yön verme açısında önemli bir dönüm noktası olduğunu hatırlatan Başkan Dinçer, sınavlara hazırlanan adaylara uzman eğitmenlerin katkılarıyla eğitim programı hazırlandığını ifade etti. Başkan Dinçer, devam eden KPSS kurslarında öğrencilere soru çözme tekniklerinin yanında sınav esnasında dikkat etmeleri gereken farklı noktaların hatırlatıldığını bildirildi.

Aksaray Belediyesi tarafından Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi olmak üzere haftanın 6 günü belirli saatlerde yüz yüze gerçekleşen eğitimlere lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunu 300 KPSS adayı katılıyor. Haftalık ders programına göre tamamen ücretsiz gerçekleşen eğitimlere yoğun ilginin olduğunu öğrenildi.